Ενοικίαση Εξεδρών Εργασίας (εργοεξεδρών)

Οι εργοεξέδρες είναι το απόλυτο εργαλείο για εργασίες κάθετης προσέγγισης, το κατάλληλο μηχάνημα για εφαρμογές τεχνικών έργων όπως η δομημένη καλωδίωση, οι υδραυλικές εγκαταστάσεις,  οι εγκαταστάσεις πυρόσβεσης , οι ψευδοροφές αλλά και για συντήρηση κτιρίων, αποθηκών, βιομηχανικών χώρων, supermarkets, picking κλπ . Η ενοικίαση των εξεδρών εργασίας εξυπηρετεί τις ανυψωτικές εργασίες και διατηρεί την απόδοση σε υψηλά επίπεδα. Οι ειδικοί της UpRent θα σας καθοδηγήσουν σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ηλεκτρικές εργοεξέδρες

Θα βρείτε ποικιλία σε ψαλιδωτές πλατφόρμες(εργοεξέδρες) των πιο φημισμένων κατασκευαστών. Ενοικιάστε την ηλεκτρική εξέδρα εργασίας που σας ταιριάζει με το κατάλληλο πλάτος για λειτουργία σε χώρους με περιορισμένες διαστάσεις . Όλες οι εξέδρες έχουν περιορισμένο ελάχιστο ύψος  για εύκολη πρόσβαση μέσα από τυπικές πόρτες, μπορούν να οδηγηθούν με ασφάλεια σε  ύψος, διαθέτουν ικανοποιητική ανυψωτική ικανότητα και εκτεινόμενο πατάρι. Η υψηλή λειτουργική αυτονομία των πλατφορμών, η αξιοπιστία, η ευκολία στη χρήση, η ασφάλεια και η αποδοτικότητα που προσφέρουν , τις καθιστά τον αξιόπιστο σύμμαχο για τις πιο απαιτητικές εργασίες.

Δείτε αναλυτικά τα μοντέλα και τα χαρακτηριστικά των Ηλεκτρικών Εργοεξεδρών εδώ
ή καλέστε στο 2105123400 στην Αθήνα και στο 2310751981 στη Θεσσαλονίκη για να βρείτε την εργοεξέδρα για τις δικές σας ανάγκες.

Πετρελαιοκίνητες εργοεξέδρες

Εργαστείτε στα πιο δύσβατα μέρη εύκολα κάνοντας την σωστή επιλογή. Οι ψαλιδωτές εργοεξέδρες προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε μέρη με ανώμαλο έδαφος αφού διαθέτουν τετρακίνηση και λάστιχα all Terrain (4Χ4). Χαρακτηρίζονται από  μέγιστη αποδοτικότητα ενώ η παραγωγικότητά τους είναι εξαιρετική, αφού προσφέρουν ευκολία στο χειρισμό , έχουν μικρή ακτίνα στροφής και ποδαρικά ευστάθειάς με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο αλφάδιασμα. Επιπλέον διακρίνονται για την ευκολία στη μεταφορά και στους ελιγμούς λόγω του συμπαγούς ύψους και του πλάτους  τους.

Δείτε αναλυτικά τα μοντέλα και τα χαρακτηριστικά των Πετρελαιοκίνητων Εργοεξεδρών εδώ

Επισκεφτείτε το Νέο μας Κατάστημα στην Θεσσαλονίκη 5ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, Νεός Κόμβος, Καλοχώρι, Τ.Κ. 57009 

Δείτε περισσότερα εδώ 


Kαλέστε στο 2105123400 στην Αθήνα και στο 2310751981 στη Θεσσαλονίκη ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ και σύντομα ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. για να βρείτε την κατάλληλη εργοεξέδρα για τις δικές σας ανάγκες.

Επισκεφτείτε το Νέο μας Κατάστημα στην Θεσσαλονίκη 5ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, Νεός Κόμβος, Καλοχώρι, Τ.Κ. 57009 

Δείτε περισσότερα εδώ