Εταιρεία

Η Uprent με μεγάλη εμπειρία στα ανυψωτικά μηχανήματα προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης ανυψωτικού εξοπλισμού για κάθε χρήση. Τα μηχανήματα ανυψώσεως εγγυώνται στον υποψήφιο πελάτη ποιότητα και ασφάλεια εξασφαλίζοντας μία εξαιρετική σχέση τιμής και ποιότητας. Στόχος μας είναι η μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας σας με προτεραιότητα μας την ασφάλεια.

Τα ανυψωτικά μηχανήματα της Uprent είναι κατασκευασμένα από κορυφαίους κατασκευαστές σύμφωνα με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Περονοφόρα, καλαθοφόρα, εξέδρες εργασίας, γερανοί, γερανογέφυρες, βαρούλκα, αναβατόρια, παλάγκα, παλετοφόρα, υδραυλικές πόρτες και ασύρματα χειριστήρια είναι μερικά μόνο από τα είδη που ο υποψήφιος πελάτης μπορεί σε συνεργασία με τους έμπειρους συμβούλους μας να  δοκιμάσει στις εγκαταστάσεις μας, κάνοντας την πιο σίγουρη επιλογή ανάμεσα σε πιστοποιημένα προϊόντα.

Οι υπηρεσίες μας όμως δεν σταματούν στην ενοικίαση ή την πώληση του εξοπλισμού. Στόχος μας η ξέγνοιαστη και ασφαλής χρήση! Η πλειοψηφία των πελατών μας δεν μας εμπιστεύεται μόνο για μια φορά και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είμαστε δίπλα σας προκειμένου να είστε σίγουροι ότι το μηχάνημα σας θα παραμείνει αντάξιο των προσδοκιών σας. Συζητάμε μαζί σας και σας παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις τακτικής και έκτακτης τεχνικής υποστήριξης προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 16.000m2 με έδρα στην Αθήνα, Λένορμαν 68 & Παλαμηδίου, υποκατάστημα στην Λ. Αθηνών 8-10 & Κηφισού στο Περιστέρι και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη στο Νέο Κόμβο Καλοχωρίου. Το κεντρικό συνεργείο και το κέντρο διανομής της εταιρείας βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο 10.000m2 στο Σχηματάρι Βοιωτίας.