Τηλεσκοπικά Περονοφόρα

Τηλεσκοπικά Περονοφόρα
  Επιλέξτε μοντέλο:

  Τα τηλεσκοπικά περονοφόρα είναι κατασκευασμένα για να επιτυγχάνουν τη μέγιστη δυνατή διάρκεια ζωής και υψηλή απόδοση και ανθεκτικότητα. Η ενοικίαση των τηλεσκοπικών περονοφόρων μπορεί να επιβεβαιώσει τα υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά των ανυψωτικών μηχανημάτων. Ανταπεξέρχονται ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανυψωτικές εργασίες ενός εργοταξίου παρά τις συνθήκες

  . Διαθέτουν κίνηση στους τέσσερις τροχούς και διεκπεραιώνουν εργασίες με πλήρη επιτυχία όπως φόρτωμα ή ξεφόρτωμα φορτηγών, ανύψωση υλικών ή ανέγερση μεταλλικών κτηρίων. Τα τηλεσκοπικά καλαθοφόρα διακρίνονται για την τετραδιεύθυνση που διαθέτουν. Είναι ευέλικτα και προσεγγίζουν ακόμα και τα πιο δύσβατα σημεία ενός εργοταξίου.

  Ανταποκριθείτε σε κάθε ανάγκη του εργοταξίου με την ενοικίαση ανυψωτικών μηχανημάτων κορυφαίων κατασκευαστών από την Uprent. Διαθέτει πιστοποιημένα μηχανήματα από αξιόπιστους φορείς καθώς τηρεί ρητά το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO9001. Επικοινωνήστε με έναν ειδικό σύμβουλο της εταιρείας μας και επιλέξτε ανυψωτικά μηχανήματα που ικανοποιούν και τις πιο ακραίες απαιτήσεις του εργοτάξια όπως εξέδρες εργασίας, καλαθοφόρα, κλαρκ, μικρούς ερπυστριοφόρους γερανούς, εργοταξιακούς ανελκυστήρες, πύργοι φωτισμού και αναβατόρια.Διαθέτουμε καταστήματα Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

  Τύπος
  Ύψος ανύψωσης (m)
  Ανυψωτική ικανότητα (kg)
  Τεχνικά χαρακτηριστικά
  30.11Τ
  11
  3000
  FH 14.35
  14
  3500
  540-170
  16.7
  4000

  Φόρμα κράτησης

  Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα κράτησης για να σας αποσταλεί συμφωνητικό μίσθωσης.

   Τα στοιχεία σας

   Ονοματεπώνυμο (υποχρεωτικό)

   E-mail (υποχρεωτικό)

   Τηλέφωνο (υποχρεωτικό)

   Επωνυμία εταιρείας

   Αντικείμενο / δραστηριότητα

   Διεύθυνση

   Ταχυδρομικός κώδικας

   Περιοχή / πόλη

   Στοιχεία μηχανήματος

   Επιλέξτε μοντέλο:

   Είδος εργασίας

   Περιοχή χρήσης (υποχρεωτικό)

   Υπεύθυνος παραλαβής

   Τηλέφωνο επικοινωνίας

   Διάρκεια μίσθωσης (υποχρεωτικό)

   Αριθμός μηχανημάτων (υποχρεωτικό)

   Σχόλια / παρατηρήσεις