Ενοικίαση Καλαθοφόρων

Στην εταιρεία μας θα βρείτε καλαθοφόρα αυτοκινούμενα ηλεκτρικά και πετρελαιοκίνητα, καλαθοφόρα σε τρέιλερ και καλαθοφόρα ειδικών χρήσεων προς ενοικίαση που θα διευκολύνουν την εργασία ακόμη και στις πιο απαιτητικές εργασίες προσέγγισης και εργασίας σε ύψος.

Χρειάζεστε καλαθοφόρα αμέσα; Στην UPRENT θα βρείτε καλαθοφόρα των κορυφαίων κατασκευαστών, διαθέσιμα  για ενοικίαση με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τις προδιαγραφές προκειμένου να εργάζεστε σε ύψος με τη μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα .

Καλαθοφόρα αυτοκινούμενα

Ηλεκτρικά με «κομπακτ» διαστάσεις ειδικά σχεδιασμένα για εργασία  με ασφάλεια σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους .Μέγιστη ευελιξία σε συνδυασμό κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητα προσέγγισης των πιο δύσκολων σημείων. Το μικρό τους πλάτος  η εξαιρετική ικανότητα ελιγμών τα καθιστούν ιδανικά για λειτουργία ,εκτός των  υπαίθριων χώρων, σε χώρους με στενούς διαδρόμους όπως super markets,αποθήκες ,χώρους παραγωγής κλπ

Ασφάλεια, Αποδοτικότητα ,Αξιοπιστία!

Στα βασικά πλεονεκτήματα είναι η εξαιρετική ευελιξία σε χώρους περιορισμένων διαστάσεων, η μικρή ακτίνα στροφής και τα αναλογικά χειριστήρια τα οποία παρέχουν προοδευτικές κινήσεις. Βασικό χαρακτηριστικό η υψηλή παραγωγικότητα  με ανύψωση  σε πλήρες ύψος σε λίγα δευτερόλεπτα, χαμηλό ίδιο βάρος  που συνεπάγεται περισσότερους κύκλους εργασίας, συστήματα προστασίας του χειριστή και των γύρω εργαζομένων.

 Πετρελαιοκίνητα όλων των κατηγοριών ,με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία, προσεγγίζουν ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία. Η ενοικίαση των πετρελαιοκίνητων καλαθοφόρων ενδείκνυται για εξωτερικά σημεία αποθηκών, υπαίθριων χώρων, κτηρίων και εξωτερικά σημεία εργοστασίων.

Στα βασικά πλεονεκτήματα είναι πως διαθέτουν μεγάλες ικανότητες οδήγησης σε ανώμαλο έδαφος καθώς και εξαιρετική ευελιξία στα πιο στενά σημεία αφού διαθέτουν συνεχή περιστροφή 360°.  Τα πετρελαιοκίνητα μηχανήματα ανύψωσης διακρίνονται για την ικανότητα αναρρίχησης τους ενώ είναι εύκολα στην μεταφορά και έχουν δυνατότητα αδιάκοπης λειτουργίας. Προσφέρουν απαράμιλλες δυνατότητες σε όλα τα εδάφη!

Καλαθοφόρα σε τρέιλερ και καλαθοφόρα ειδικών χρήσεων

Βασικό τους πλεονέκτημα η μεγάλη δυνατότητα οριζόντιας προσέγγισης σε συνδυασμό με το μικρό ίδιο βάρος.

Ιδανικά για εργασία σε εμπορικά κέντρα και γενικότερα σε κτιριακές εγκαταστάσεις όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης μηχανημάτων μεγάλου βάρους ,λόγω στατικών περιορισμών.


Επιλέξτε το καλαθοφόρο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες με την καθοδήγηση των ειδικών, καλώντας στο στο 2105123400 στην Αθήνα και στο 2310751981 στη Θεσσαλονίκη

Επισκεφτείτε το Νέο μας Κατάστημα στην Θεσσαλονίκη 5ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, Νεός Κόμβος, Καλοχώρι, Τ.Κ. 57009 

Δείτε περισσότερα εδώ 

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ και σύντομα ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.